MIJN REISDOELEN #1

Hi!

Ik heb een notitieboekje/schriftje vol met DIY’s en met mijn reisdoelen staan. Reisdoelen is misschien niet het juiste woord omdat het zoveel is, maar toch. Vandaag deel ik 10 van mijn ‘reisdoelen’ met jullie.

Ik heb het gesorteerd per 2 landen, soms 1, soms een half continent, maar vandaag 2x 2 landen.

Verenigd Koninkrijk en Ierland

Londen, Engeland. Wie wil hier niet heen? Okay, misschien een beetje cliché, maar toch wil ik er graag nog een keer heen en dan lekker rondstruinen, lijkt me echt geweldig!

Loch Ness, Schotland. Ik wil weten hoe het er in het echt uit ziet, of het monster echt bestaat en het is toch gewoon cool om te zeggen dat je bij Loch Ness bent geweest?!

Edingburgh, Schotland. Ik heb wat met steden, ik weet het niet, maar steden zijn zó leuk. Maar kijk dan, hoe leuk en gezellig ziet dit eruit? Het is mooi! I love it.

Dublin, Ierland. I don’t know. Dit is toch gewoon prachtig?

Lake District, Engeland. Meren, heuvels/bergen en groen gras, do I need to say more?

Spanje en Portugal

Ibiza. Sterren spotten, lekker weer, shoppen, strand en zee met helderblauw water. Liefde dit.

Barcelona, Spanje. Okay, ik speel een beetje vals, ik ben hier al 1x een weekend geweest met mijn vader. Maar oh, wat wil ik hier graag nog een keer heen. We hebben veel gezien in 3 dagen (serieus, we waren steeds wel ergens) incl. voetbalwedstrijd. Maar toch, ik zou er nog wel willen shoppen, langs het strand lopen. Mooie stad.

Madrid, Spanje. Wat denk jij als je dit ziet? Ben ik de enige die kriebels krijgt? Die straten met ronde huizen op de hoek! Wauw.

Lissabon, Portugal. Een vriendin is hier heen geweest afgelopen jaar en zegt dat het heel mooi is en dat ik er ook nog eens heen moet, dus ja. En trouwens, ik geloof haar ook wel hoor, met al die kastelen en oude gebouwen.*kwijl*

Valencia, Spanje. Mijn pake en beppe (opa en oma in het Fries) zijn hier geweest en zeiden dat het een mooie stad was en kijk dan. Er staan nog veel meer afbeeldingen op Google, maar wauw. Ook heb ik gehoord dat het een typisch Spaanse stad is. ❤

Dit waren mijn 10 ‘reisdoelen’ van het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Spanje en Portugal. Ik hoop dat jullie dit leuk vonden en nieuwe plaatsen hebben ‘ontdekt’. En dat jullie nog veeel mogen reizen! Ik zelf houd heel erg van reizen en nieuwe plaatsen bezoeken, dus er zal snel een deel 2 komen.

Bye!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s